Paaaaljon on tapahtunut sitten viime kirjoituksen. Taas huomaa kuinka aktiivinen meikäläinen on, mutta ajatushan on tärkein eikö?Nolostunut

 

Aloitetaampa sitten vaikka Aunesta. Aune kuuntelee nykyään nimeä Fanni ja on uudessa kodissa, jonka jakaa Kasper koiran kanssa. Kuulumisten mukaan alku on ainakin lähtenyt käyntiin paremmin kuin olisin ikinä uskaltanut odotta. Nykyään Aune jo makailee uusien omistajiensa vieressä ja juokseepa kuulemma vieraita vastaan ovelle :)

 

Emma odottelee yhä sitä omaa kotiaan meillä. Kun Aune lähti omaan kotiin, oli meilläkin jännitystä ilmassa. Kuinka Emma-rukka suhtautuisi siskonsa lähtöön. Turhaan murehdin, Emma suhtautui asiaan paremmin kuin hyvin ja neitokaiselle on tehnyt todella hyvää "Auneton elämä!" Emma tulee nykyään ovelle vastaan ja tuntuu että häntä heiluttaa koiraa. Myöskään vieraat ihmiset eivät ole enää niiiiin kamalia vaan jopa hyvinkin kiinnostavia ja vieraat pitää haistella tarkkaan. Pääseepä Emmaa jo melko helposti vieraskin silittelemään.

Kaksi mieluisinta yllätystä on tapahtunut ihan pienen ajan sisään. Ensimmäinen viime lauantaina kun Rekut ja PK järjestivät ruokakeräyksen Citymarketilla. Marko toi Emman paikalle kun suurin ryysis oli hälventynyt. Olin täysin varautunut siihen että saan kantaa Emman autosta pöyydän viereen ja todella pian takaisin ja koko ajan Emma olisi paniikissa. Lälläslää, näin ei käynytkään. Emma oli iloinen kun näki minut ja asteli reippaasti perässäni kohti Cittarin ovia. Vasta ovella tulleet ostoskärryt saivat hännän menemään koipien väliin mutta tämänkin jälkeen jatkoi Emma ihan itse matkaa pienellä houkuttelulla. Vieraat ihmiset saivat silittää Emmaa ja namitkin maistui (paitsi ne isoimmat palat :D ) Ja ihan reippaasti asteltiin itse vielä autoon takaisinkin.

Toinen edistysaskel tapahtui tänään. Emma tuli ihan itse pyytämään rapsutuksia!! Ja kun neiti tämän tavan oppi niin sen jälkeenhän on meikäläisellä ollut kylmä kuono tökkimässä milloin kättä ja milloin selkää. Hyvä Emma!

Ja laitetaas vielä hiukan kuva päivitystäkin.. Emma kun on hiukan kasvanut :D