Edistystä on tapahtunut :D Olen enemmän kuin onnellinen kuinka näin pienessä ajassa nuo ipanat ovat menneet reippasti eteenpäin. Vieläkään en niihin "vapaaehtoisesti" saa koskea, mutta molemmat alkavat selvästi arvostamaan meitä ihmisiä.

Aune on nukkunut jo kaksi yötä poissa häkistään. Namit se tulee reippaasti hakemaan kädestä. Ja huomaampa aina välillä koneella istuessani tai sängyllä maatessani pienen nenän tökkivän minua.. Hihanssa kulkeminenkin alkaa Aunelta sujua pikkuhiljaa Toscan seurassa.. Maailmassa on monta niin ihmeellistä asiaa ja Aune uskaltautuu pikkuhiljaa haistelemaan niitä kaikkia..

Emma nyt on Emma. Hämyn pieni suuri arkajalka. Edistynyt on Emmakin vaikkei samassa tahdissa "siskonsa" kanssa menekään. Enemmän ja enemmän maailma keittiönpöydän ulkopuolella kiinnostaa. Öisin varsinkin uskaltautuu Emmakin liikkeelle. Toisaalta tästä kaksikosta on Emma se, joka rentoutuu nopeasti kun sitä silittelee, Emma on se joka on tehnyt jo kahdet kakat ulos ja Emma on se joka painaa ulkona kovaa kyytiä eteenpäin..

Ja tätä kirjoittaessani meillä leikitään ensimmäisen kerran! Toscahan on suhtautunut noihin pentuihin yllättävänkin nuivasti mutta nyt sai Aune voitettua Toscan puolelleen näykkäisemällä neitiä nenästä. Ja siitä se sitten lähti. Tosca parka vain meinaa hävitä kahdelle pennulle kun toinen tulee edestä ja toinen takaa eikä molempia voi jahdata yhtäaikaa.. *naurua* Täytyy kyllä myöntää että kovempikin hoitotäti tässä herkistyy katsellessa kuinka noista kahdesta alkaa purkautua esiin pikkupentu.

Tiedän että matkaa on jäljellä vielä paljon ennenkuin varsinkaan Emma on valmis uuteen kotiin, mutta tästä on hyvä jatkaa!