Tänään ilmestyi Hervannan sanomissa meidän tulevaa Tammitempaus-ruokakeräystä koskeva juttu. Juttu oli hienosti esillä oikein värikuvalla varustettuna. Siskoni sitten soitti että jutussa on kirjoitusvirhe. Luin juttua läpi uudestaa ja uudestan ja ei, silmiini ei osunut virhettä. Siskoni sitten päästi minut pälkähästä ja vinkkasi että jutussa on hänen puhelinnumeronsa.. Meillä on siis siskon kanssa muuten saman numero, vain viimeinen numero eroaa.
Suurta vahinkoa ei onneksi siis ole tapahtunut, siskoni ohjaa tiedustelijat eteenpäin, mutta jäin miettimään kuinka pienestä tänä tiedon "vallan" aikana kuitenkin se oikea tieto on kiinni..
Netissä nimimerkkini on usein Hamy tai Hämy. Sama nimimerkki on myös toisella, aktiivisesti netissä pyörivällä ihmisellä sillä erolla, että hän on minua jonkinverran vanhempi mies.. Joskus olen tämän asia kanssa joutunut hauskoihin tilanteisiin kun esim. miiteissä odotetaan paikalle saapuvan täysin eri ihmisen kuin olenkaan.
Yhdellä kirjaimella nimestäni Heidi, tuleekin Heini ja sitten kyseessä olisikin taas aivan eri henkilö.
Jo syntymävuoden väärinkirjoitus aiheutti aikanaan hankaluuksia kun virkailija oli kirjoittanut syntymävuodekseni 84 sijasta 85. Virkailijan virheen vuoksi ei meinattu uskoa että olen oikeasti jo täysikäinen ja näin ollen päätän itse asioistani.

Täytyykin tästälähtien olla erityisen tarkka mitä näppikseltään päästelee :D